Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Γερμανοί τουρίστες έκλεψαν αμαξίδιο του γκολφ και το διέλυσαν στην Κω!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η επιστροφή στο ξενοδοχείο μετά τη θάλασσα φαινόταν ατελείωτη για δύο 25χρονους Γερμανούς τουρίστες, οι οποίοι αποφάσισαν να κλέψουν ένα αμαξίδιο του γκόλφ από άλλη ξενοδοχειακή μονάδα! Φτάνοντας στον προορισμό τους, όμως, το τράκαραν και το παράτησαν!

Το συγκεκριμένο περιστατικό που σημειώθηκε στην Κω, έγινε γνωστό όταν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου από το οποίο άρπαξαν το αμαξίδιο, κατήγγειλαν την κλοπή του. Άμεσα, άρχισαν οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ηρακλειδών, για τον εντοπισμό του, με αποτέλεσμα το τρακαρισμένο αμαξίδιο να βρεθεί λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν σύντομα στα χνάρια των δύο νεαρών Γερμανών, εξετάζοντας τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του δεύτερου ξενοδοχείου, ωστόσο, όταν τους αναζήτησαν, τους εντόπισαν να κοιμούνται σαν… πουλάκια στα δωμάτιά τους, όπου συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και πρόκληση φθοράς σε ξένη ιδιοκτησία, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]