Στο επίκεντρο των ερευνών για τη δολοφονία της 69χρονης στο Μαρούσι τα «ορφανά» αποτυπώματα

Must Read

Στο επίκεντρο της έρευνας των ανδρών του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αθηνών, βρίσκονται τα τέσσερα αποτυπώματα, που συνέλεξαν μαζί με άλλα στοιχεία οι αστυνομικοί στην σκηνή του άγριου εγκλήματος με θύμα την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, με σκοπό να εντοπίσουν τον δράστη. 

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την φρικτή δολοφονία στο υπόγειο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο φάκελος της δολοφονίας Αγραφιώτου παραμένει ανοιχτός και οι αστυνομικοί αρνούνται πεισματικά να βάλουν τέλος στις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Τα «ορφανά» αποτυπώματα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου στην εφημερίδα “Real News”, τα τέσσερα αποτυπώματα βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας και μετά από ταυτοποίηση του συνόλου των αποτυπωμάτων που βρήκαν οι αστυνομικοί στο υπόγειο πάρκινγκ της δολοφονίας, αυτά είναι τα μόνα που παραμένουν αταυτοποίητα.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, οι αστυνομικοί καταλήγου στο συμπέρασμα ότι τα δύο από τα τέσσερα αποτυπώματα, ενδεχομένως να ανήκουν στο ίδιο άγνωστο έως σήμερα πρόσωπο, σε αντίθεση με τα άλλα δύο που έχουν ελαφρώς ελλιπή εικόνα στα σημεία σύγκρισης.

Σημειώνεται, ότι τα δύο που κατά πάσα πιθανότητα ανήκουν στο ίδιο άγνωστο πρόσωπο βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο υπόγειο πάρκινγκ όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης Αγραφιώτου και κανείς δεν είχε πρόσβαση εκεί. Το ένα μάλιστα αποτύπωμα βρέθηκε στην κουπαστή της σκάλας και το άλλο δίπλα στο πτώμα της 69χρονης.

Το άγριο έγκλημα

Η δολοφονία της 69χρονης, τον Μάϊο του 2016 είχε καθηλώσει το πανελλήνιο, που συγκλονισμένο παρακολουθούσε τις εξελίξεις της υπόθεσης. Όταν το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα στο εγκαταλειμμένο χώρο του υπόγειου πάρκινγκ στο Μαρούσι, οι Αρχές έκαναν λόγο για σεξουαλικό έγκλημα.

Όπως είχαν ανακοινώσει τότε, υπήρχαν σεξουαλικά κίνητρα, δεδομένου ότι η 69χρονη, ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω με το παντελόνι και το εσώρουχό της βγαλμένα, ενώ δίπλα στο πτώμα βρέθηκαν η τσάντα, το κινητό, το πορτοφόλι, αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας, κάτι που απομάκρυνε το σενάριο ότι ο δράστης είχε σκοπό να την ληστέψει.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, η 69χρονη πάρκαρε το ΙΧ της στο δεύτερο υπόγειο. Εκεί της επιτέθηκε ο άγνωστος δράστης, ο οποίος της χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο είτε της κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Τότε, ο δράστης την έσυρε από τα πόδια στο τρίτο υπόγειο του πάρκινγκ την έγδυσε από την μέση και κάτω. Το εσώρουχο και τα παπούτσια της άτυχης γυναίκες ανακαλύφθηκαν από τους άνδρες της ΕΛΑΣ λίγο πιο πέρα, σε φρεάτιο που δεν λειτουργούσε ως ασανσέρ, ενώ η άτυχη γυναίκα έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This