Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Αυτά τα σχολεία είναι κλειστά τη Δευτέρα 28/09 – Η λίστα του Υπουργείου Παιδείας

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε πολλές περιοχές της χώρας, δεδομένης της έξαρσης που παρουσιάζουν τα κρούσματα κορωνοϊού.

Πιο αναλυτικά, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει κλειστό το ειδικό δημοτικό σχολείο Σαλαμίνας, ενώ μέχρι την 1η Οκτωβρίου το 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης. Κλειστά επίσης θα παραμείνουν έως την 1η Οκτωβρίου το 14ο νηπιαγωγείο Καβάλας, έως 29 Σεπτεμβρίου το 7ο γυμνάσιο Νέας Σμύρνης και ως 2 Οκτωβρίου το 2ο γυμνάσιο Πετρούπολης.

Ακόμη, πληθώρα σχολικών μονάδων αναστέλλουν την λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων και τάξεων. Μπορείτε να δείτε εδώ, την λίστα του υπουργείου Παιδείας, με τα σχολικά συγκροτήματα που δεν θα λειτουργούν.

Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη λίστα αναμένεται να ανανεωθεί μέχρι την Δευτέρα, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται σε όλη την Ελλάδα με ραγδαίους ρυθμούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ