Τρίτη 22/6/2021

One Stop Shop: Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο την Τρίτη 29/09 για ψηφιακές εφαρμογές σε Mικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Σε διεθνές διαδικτυακό συνέδριο με θέμα «One Stop Shop και ψηφιακές εφαρμογές για Mικρομεσαίες Επιχειρήσεις: Οκτώ Περιφέρειες στην Ευρώπη σχεδιάζουν τις υπηρεσίες για επιχειρηματίες» συμπράττουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Αναπτυξιακή Εταιρεία των ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ και ο Δήμος της Γένοβα.  

Το συνέδριο πραγματοποιείται την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, στις 11:30 π.μ (ώρα Ελλάδας) και αποτελεί το τελικό συνέδριο του συγχρηματοδοτούμενου από το Interreg Europe έργου PURE COSMOS (Public Authorities Role Enhancing Competitiveness of SMeS).
Το συνέδριο θα διεξαχθεί on-line στην αγγλική γλώσσα, με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά, μέσω της πλατφόρμας zoom webinar και με διαθέσιμο livestreaming στο youtube (στα αγγλικά).

banner_pure_GR

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέσω κινητού, tablet, laptop ή Η/Υ, ο οποίος θα πρέπει να διαθέτει συνδεδεμένα, ηχεία-ακουστικά και προαιρετικά μικρόφωνο. Εάν χρησιμοποιήσετε κινητό ή tablet, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή ZOOM meetings, από τα apple ή google play stores

Για να συμμετέχετε στην εκδήλωση, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής εδώ.

Το έργο PURE COSMOS έχει ως στόχο να αναπτύξει την αποτελεσματικότητα της δημόσιας υποστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με την ενίσχυση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και την παράλληλη μείωση του διοικητικού κόστους.

  • Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ