One Stop Shop: Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο την Τρίτη 29/09 για ψηφιακές εφαρμογές σε Mικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Must Read

Σε διεθνές διαδικτυακό συνέδριο με θέμα «One Stop Shop και ψηφιακές εφαρμογές για Mικρομεσαίες Επιχειρήσεις: Οκτώ Περιφέρειες στην Ευρώπη σχεδιάζουν τις υπηρεσίες για επιχειρηματίες» συμπράττουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Αναπτυξιακή Εταιρεία των ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ και ο Δήμος της Γένοβα.  

Το συνέδριο πραγματοποιείται την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, στις 11:30 π.μ (ώρα Ελλάδας) και αποτελεί το τελικό συνέδριο του συγχρηματοδοτούμενου από το Interreg Europe έργου PURE COSMOS (Public Authorities Role Enhancing Competitiveness of SMeS).
Το συνέδριο θα διεξαχθεί on-line στην αγγλική γλώσσα, με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά, μέσω της πλατφόρμας zoom webinar και με διαθέσιμο livestreaming στο youtube (στα αγγλικά).

banner_pure_GR

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέσω κινητού, tablet, laptop ή Η/Υ, ο οποίος θα πρέπει να διαθέτει συνδεδεμένα, ηχεία-ακουστικά και προαιρετικά μικρόφωνο. Εάν χρησιμοποιήσετε κινητό ή tablet, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή ZOOM meetings, από τα apple ή google play stores

Για να συμμετέχετε στην εκδήλωση, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής εδώ.

Το έργο PURE COSMOS έχει ως στόχο να αναπτύξει την αποτελεσματικότητα της δημόσιας υποστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με την ενίσχυση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και την παράλληλη μείωση του διοικητικού κόστους.

  • Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This