Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Τους λήστευε με την… άδειά τους: Έμπαινε σε σπίτια για επείγον τηλεφώνημα και σούφρωνε ό,τι έβρισκε εύκαιρο!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Έναν ξεχωριστό τρόπο για να «τρυπώνει» σε σπίτια και διάφορες επιχειρήσεις που στοχοποιούσε στα Τρίκαλα και να… σουφρώνει ό,τι βρίσκει εύκαιρο επινόησε ένας Έλληνας, ο οποίος χτυπούσε τις πόρτες και ζητούσε να τηλεφωνήσει στους δικούς του, ώστε να έρθουν να τον παραλάβουν, δήθεν επειδή ήταν σε κακή κατάσταση και χρειαζόταν τη βοήθειά τους!

Με την ίδια ακριβώς μέθοδο εισέβαλε την περασμένη Παρασκευή σε δύο σπίτια και, όταν δεν τον έβλεπαν οι ένοικοι, άρπαξε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, ένα ρολόι και ένα tablet. Στη συνέχεια, μπήκε με το ίδιο πρόσχημα σε μία ιδιωτική επιχείρηση και έκλεψε ένα πορτοφόλι, μόλις βρήκε την ευκαιρία.

Όταν τα θύματα κατήγγειλαν ότι τους έκλεψε τα πράγματα, στήθηκε συντονισμένη επιχείρηση για την σύλληψη του δράστη, τον οποίο οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν το ίδιο βράδυ και του πέρασαν χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τις τρεις κλοπές και κατά την έρευνα που έκαναν βρήκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ