Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Πανικός σε πολυκατοικία με θετικούς ενοίκους: Βάζουν πετσέτες στις πόρτες για να μην μπει ο κορωνοϊός

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μία ολόκληρη οικογένεια διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και έχει σπείρει τον πανικό στους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Ο πατέρας, η μητέρα και το έξι μηνών παιδάκι τους παραμένουν σε καραντίνα μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

Ο πατέρας μόλις έμαθε ότι νοσεί αυτός και η οικογένειά του έσπευσε να ειδοποιήσει τον διαχειριστή της πολυκατοικίας κι εκείνος με τη σειρά του να ενημερώσει τους υπόλοιπους ένοικους της πολυκατοικίας με ένα σημείωμα, το οποίο θυροκόλλησε τόσο στην πόρτα της εισόδου, όσο και στον πίνακα ανακοινώσεων. Το σημείωμα ανέγραφε πως «όλοι οι ένοικοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να χρησιμοποιούν όσο τον δυνατόν λιγότερο το ασανσέρ και απαραιτήτως με γάντια και μάσκα»

Ορισμένοι ένοικοι θεώρησαν πως ο κορωνοϊός μπορεί να περάσει από τη χαραμάδα της εξώπορτας και έτσι έβαλαν πετσέτες για να αποτρέψουν την είσοδο του.

Ο πατέρας μιλώντας στην κάμερα του STAR ανέφερε πως και τα τρία μέλη της οικογένειάς του εμφάνισαν συμπτώματα και γι’ αυτόν τον λόγο πήγαν στο νοσοκομείο όπου τους ενημέρωσαν πως έχουν κορωνοϊό.

«Να το πιστέψουνε, είναι σοβαρό» λέει σε όσους πιστεύουν ότι ο κορoνοϊός δεν υπάρχει. «Μπορεί να το έχεις και να μην το ξέρεις»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]