Πανικός σε πολυκατοικία με θετικούς ενοίκους: Βάζουν πετσέτες στις πόρτες για να μην μπει ο κορωνοϊός

Must Read

Μία ολόκληρη οικογένεια διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και έχει σπείρει τον πανικό στους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Ο πατέρας, η μητέρα και το έξι μηνών παιδάκι τους παραμένουν σε καραντίνα μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

Ο πατέρας μόλις έμαθε ότι νοσεί αυτός και η οικογένειά του έσπευσε να ειδοποιήσει τον διαχειριστή της πολυκατοικίας κι εκείνος με τη σειρά του να ενημερώσει τους υπόλοιπους ένοικους της πολυκατοικίας με ένα σημείωμα, το οποίο θυροκόλλησε τόσο στην πόρτα της εισόδου, όσο και στον πίνακα ανακοινώσεων. Το σημείωμα ανέγραφε πως «όλοι οι ένοικοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να χρησιμοποιούν όσο τον δυνατόν λιγότερο το ασανσέρ και απαραιτήτως με γάντια και μάσκα»

Ορισμένοι ένοικοι θεώρησαν πως ο κορωνοϊός μπορεί να περάσει από τη χαραμάδα της εξώπορτας και έτσι έβαλαν πετσέτες για να αποτρέψουν την είσοδο του.

Ο πατέρας μιλώντας στην κάμερα του STAR ανέφερε πως και τα τρία μέλη της οικογένειάς του εμφάνισαν συμπτώματα και γι’ αυτόν τον λόγο πήγαν στο νοσοκομείο όπου τους ενημέρωσαν πως έχουν κορωνοϊό.

«Να το πιστέψουνε, είναι σοβαρό» λέει σε όσους πιστεύουν ότι ο κορoνοϊός δεν υπάρχει. «Μπορεί να το έχεις και να μην το ξέρεις»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This