Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία δύο αλλοδαπών γυναικών στα Πετράλωνα μετά από 13 χρόνια

Must Read

Εξιχνιάστηκε μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, η άγρια δολοφονία δύο αλλοδαπών γυναικών, με καταγωγή από τη Γεωργία, στο κέντρο της Αθήνας, που το 2007 είχε συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο.

Το μακρινό 2007, είχαν εξαφανιστεί από την Αθήνα δύο αλλοδαπές γυναίκας, μητέρα και κόρη. Όλα αυτά τα χρόνια οι Αρχές αλλά και οι συγγενείς των θυμάτων πίστευαν ότι επρόκειτο για εξαφάνιση, ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες μία ανώνυμη πληροφορία στη Διεύθυνση Αναζητήσεων έδωσε νέα τροπή στα πράγματα.

Ως δράστες φέρονται δύο αλλοδαποί άνδρες με καταγωγή από το Πακιστάν ηλικίας 54 και 60 ετών, οι οποίοι είχαν πνίξει και ακολούθως τεμαχίσει τις δύο γυναίκες, ηλικίας 59 και 21 ετών, προκειμένου να τις εξαφανίσουν και να καλύψουν τα ίχνη τους.

Τα κίνητρα των δραστών

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, τα κίνητρα των δραστών ήταν προσωπικές διαφορές. Συγκεκριμένα, από την έρευνα των Αρχών προκύπτει ότι ο 59χρονος Πακιστανός είχε συνάψει παράνομη σχέση με την 21χρονη Γεωργιανή.

Όπως υποστηρίζει ο Πακιστανός δράστης, οι δύο γυναίκες τον εκβίαζαν ότι θα αποκαλύψουν την παράνομη ερωτική σχέση στη γυναίκα του. Τότε, οι δύο Πακιστανοί κάλεσαν τις δύο γυναίκες στο σπίτι του ενός, όπου τις στραγγάλισαν, τις τεμάχισαν και τις εξαφάνισαν.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν με εντάλματα και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ ο τρίτος κατηγορείται για πλημμέλημα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας δύο αλλοδαπών γυναικών -μητέρας και κόρης- ηλικίας 59 και 21 ετών αντίστοιχα, οι οποίες είχαν εξαφανισθεί την 6-7-2007 από την περιοχή των Αθηνών και έκτοτε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Η εξαφάνιση των ανωτέρω γυναικών είχε δηλωθεί στο Τ.Α. Ομονοίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών του Τμήματος Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων, συνέστησε ειδική ερευνητική ομάδα για την επανεξέταση της υπόθεσης.

Μετά από συνεργασία με τις Αρχές της χώρας καταγωγής των θυμάτων, μέσω της Εθνικής Μονάδας Interpol και επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν στην Αθήνα οι δύο φερόμενοι ως δράστες και προσήχθησαν. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 54 και 60 ετών.

Όπως διαπιστώθηκε, τα θύματα είχαν δολοφονηθεί δι’ ασφυξίας, εντός του διαμερίσματος του 54χρονου στα Πετράλωνα και στη συνέχεια οι δράστες, με τη βοήθεια και τρίτου ατόμου, εξαφάνισαν τις σορούς τους.

Κίνητρο των πράξεών τους, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 54χρονου, ήταν προσωπικές διαφορές με τα θύματα.

Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν υποβλήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση και σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This