Είμαστε αδιόρθωτοι και δεν ιδρώνει το… αυτάκι μας! Το «αδιαχώρητο» και χθες το βράδυ στις πλατείες της Αθήνας (video)

Must Read

Παρά τις καθημερινές ειδοποιήσεις των ειδικών, το αυτάκι των Ελλήνων φαίνεται πως δεν ιδρώνει. Ακόμη ένα βράδυ, οι πιο κεντρικές πλατείες της Αθήνας γέμισαν ασφυκτικά με νέο κόσμο, που αφότου έκλεισαν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έτρεξαν να προλάβουν τα…παγκάκια!

Νέοι άνθρωποι αψηφώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης και των επιστημόνων για την απαγόρευση του συνωστισμού γέμισαν τις πλατείες, παρά το γεγονός ότι πλέο περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα, ώστε να μην πωλούν αλκοόλ.

Στη Νέα Σμύρνη εκατοντάδες κόσμου μαζεύτηκαν στην κεντρική πλατεία, αμέσως μόλις τα καταστήματα κατέβασαν ρολά. Όπως είναι εμφανές, οι μάσκες, οι αποστάσεις και τα μέτρα αυτοπροστασίας εν γένει πήγαν…περίπατο!

https://www.youtube.com/watch?v=WKS9cpBGg_U

Εικόνες συνωστισμού και από το Μοναστηράκι, όπου αρκετός κόσμος προτίμησε να στριμωχτεί στα στενά, προκειμένου να αποφύγει ενδεχόμενο έλεγχο από την αστυνομία.

https://www.youtube.com/watch?v=G4TDtEJhhKs

Απτόητοι εμφανίστηκαν οι πολίτες και στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, όπου για ακόμα ένα βράδυ επικράτησε συνωστισμός. Το κλείσιμο των περιπτέρων δεν «συγκίνησε» ιδιαίτερα τον κόσμο, αφού είχε ήδη κρατήσει προμήθειες και είχε κάνει τις…«καβάτζες» του, προκειμένου να συνεχίσει τη διασκέδασή του.

https://www.youtube.com/watch?v=oY1T12aSjIU

«Καμπάνα σε δύο κλαμπ στην Χαλκίδα»

Ωστόσο, φαινόμενα συνωστισμού παρατηρήθηκαν και εκτός Αθηνών, στη Γλύφα, Χαλκίδας, όπου επιβλήθηκαν τσουχτερά πρόστιμα σε δύο νυχτερινά μαγαζιά. Στο πλαίσιο ελέγχων στην περιοχή, διαπιστώθηκε ότι πραγματοποιούνταν πάρτι ενώ επιβλήθηκε στο καθένα διοικητικό πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ καθώς και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας.

 

 

φωτό: protothema.gr, dikaiologirika.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This