Νεκρός 43χρονος άνδρας στη Ρόδο που πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο και παρασύρθηκε από άλλο όχημα

Must Read

Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, αυτή την φορά στη Ρόδο, με ένα τραγικό τρόπο. 

Ήταν περίπου 22:15 όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο επό της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου, χτύπησε στη χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ένας 43χρονος άνδρας που έμενε λίγα μέτρα πιο πέρα, άκουσε τον θόρυβο από το τροχαίο και μαζί με άλλους γείτονες έτρεξε έντρομος να βοηθήσει. Παράλληλα, οι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Ωστόσο, την ώρα που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, ένα άλλο αυτοκίνητο, που κινούνταν στην Εθνική Οδό, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, παρασύροντας έτσι όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο.

Ως εκ τούτου, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 43χρονος άνδρας που είχε πάει να βοηθήσει, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά ακόμη δύο άτομα, τα οποία νοσηλεύονται ευτυχώς εκτός κινδύνου. 

Ο άτυχος 43χρονος, πατέρας δύο παιδιών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, η οποία αδυνατεί να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

Φως στα ακριβή αίτια της τραγωδίας, αναμένεται να ρίξουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.

Όσον αφορά στο οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου, που ευθύνεται για τον θάνατο του άνδρα, συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούς προκειμένου να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Ρόδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This