Παρέσυρε με το αυτοκίνητό μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο – Ο δράστης αναχώρησε για τη Γερμανία

Must Read

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου όταν ένας ασυνείδητος άντρας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο. Ο αναβάτης της μηχανής μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ.

Οι άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου κατάφεραν να εντοπίσουν λίγο καθυστερημένα τον δράστη, καθώς είχε προλάβει και είχε αναχωρήσει για τη Γερμανία από όπου και κατάγεται.

Τα πλάνα από τις κάμερες της περιοχής της Κνωσού  αποκάλυψαν πως πρόκειται για έναν Γερμανό τουρίστα, ο οποίος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο με το οποίο χτύπησε τον οδηγό της μηχανής και πριν την αναχώρησή του για τη Φρανκφούρτη το στάθμευσε στο παρκινγκ του αερολιμένα «Ν. Καζαντζάκης».

Ωστόσο για το συμβάν ενημερώθηκαν οι Αρχές της Γερμανίας από τις οποίες ζητείται η σύλληψή του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και τροχαίου με εγκατάλειψη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This