Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για ανθρωποκτονία ηλικιωμένου πριν από 15 ημέρες στην Πάτρα

Must Read

Μετά από 15 ημέρες εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Πατρών η υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός ηλικιωμένου στην περιοχή Μιντιλόγλι.

Συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση στην Πάτρα και στην Κάτω Αχαΐα, τέσσερις άνδρες, ο οποίοι σύμφωνα με την Αστυνομία διέρρηξαν στις 19 Σεπτεμβρίου την μονοκατοικία στην οποία διέμενε ο ηλικιωμένος άνδρας.

Οι δύο εισέβαλλαν στο σπίτι, ενώ οι άλλοι δύο παρέμειναν στην πόρτα, για να εποπτεύουν τον εξωτερικό χώρο. Αμέσως μετά, οι δύο άνδρες μέσα στο σπίτι χτύπησαν με ένα ξύλο τον ηλικιωμένο και στη συνέχεια αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, χωρίς όμως να καταφέρουν να το πάρουν.

Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίστηκε τραυματισμένος την επόμενη ημέρα από την οικιακή βοηθό του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από περίπου 10 ημέρες υπέκυψε στα τραύματά του.

Τα αποτυπώματα από το σπίτι καθώς και το βιολογικό υλικό που εντόπισαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, τους οδήγησε στο να υποβάλλουν δικογραφία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και εκδοθούν από τον ανακριτή εντάλματα σύλληψης σε βάρος των τεσσάρων ανδρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This