Μητέρα δύο μαθητών σε σχολείο στη Ηράκλειο βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Must Read

Mητέρα δύο μαθητών, σε σχολείο του κέντρου της πόλης του Ηρακλείου, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η μητέρα ενημέρωσε άμεσα μέσα στο Σαββατοκύριακο τη Διεύθυνση του σχολείου και σύμφωνα με το Υγειονομικό πρωτόκολλο, τέθηκε σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Παράλληλα στο σχολείο έγινε απολύμανση και πλέον λειτουργεί κανονικά, ωστόσο τα παιδιά της συγκεκριμένης μητέρας θα παραμείνουν στο σπίτι τους για κάποιες ημέρες για προληπτικούς λόγους.

Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μανώλης Mπελαδάκης, μιλώντας στο cretapost, επισήμανε ότι «είναι μία περίπτωση, όπως αυτή που καταγράφηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Νέα Αλικαρνασσό. Τα παιδιά της δεν πήγαν καθόλου στο σχολείο τη Δευτέρα για προληπτικούς λόγους, ενώ στο σχολείο έγινε απολύμανση και τηρούνται όλες οι οδηγίες και οι κανόνες του ΕΟΔΥ»

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This