Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Αστυνομικός «δανείστηκε» όπλο συναδέλφου για να βάλει τέλος στη ζωή του

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του, σε περιοχή της δυτικής Αττικής, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έναν συνάδελφό τους όταν τον αναζήτησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς ανησύχησαν, επειδή δεν έδινε σημεία ζωής.

Ο άτυχος άνδρας, που υπηρετούσε σε τμήμα Ασφαλείας της Αττικής και είχε τεθεί σε άοπλη υπηρεσία, φέρεται ότι είχε αυτοπυροβοληθεί με το υπηρεσιακό όπλο ενός συναδέλφου του, βάζοντας τέλος στη ζωή του!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες συναδέλφων του, ο αστυνομικός φέρεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και είχε υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, με βάση την οποία έπρεπε να τεθεί σε υπηρεσία γραφείου και να του αφαιρεθεί ο υπηρεσιακός του οπλισμός. Το πρωί της Πέμπτης μετέφερε κανονικά τα δύο ανήλικα παιδιά του στο σχολείο και επέστρεψε στο σπίτι του. Όμως, φέρεται ότι είχε βρει πρόσβαση στο υπηρεσιακό όπλο άλλου αστυνομικού, που το φύλαγε σε έναν φοριαμό, και το πήρε με σκοπό να αυτοκτονήσει!

Δεν απαντούσε στις κλήσεις

Η απουσία του και το γεγονός ότι δεν απαντούσε στις κλήσεις όσων προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του προκάλεσαν ανησυχία στους συναδέλφους του και ένα πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης τον αναζήτησε στην κατοικία του, όπου βρέθηκε νεκρός.

Ο χώρος σφραγίστηκε για να γίνει αυτοψία, ενώ διεξάγεται υπηρεσιακή έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ