Είναι να μην είσαι προληπτικός μετά; Μπλακ άουτ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω… μαύρης γάτας

Must Read

Μια… μαύρη γάτα φταίει για το μπλακάουτ στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ, που κλήθηκαν να αποκαταστήσουν τη βλάβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, που βύθισε στο σκοτάδι το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε στον υποσταθμό «Δόξα» και πιθανότητα υπεύθυνη είναι μία… γάτα, η οποία προκάλεσε βραχυκύκλωμα και έθεσε εκτός λειτουργίας περίπου 20 γραμμές διανομής ηλεκτρικού ρεύματος.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έσπευσαν στο σημείο και αποκατέστησαν τη βλάβη, ενώ υπήρχε αναφορά για πτώση δέντρου στο 11ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, στην οδό Σκουφά. Χωρίς ρεύμα έμειναν σχεδόν όλα τα οικοδομικά τετράγωνα από την οδό Αγ. Σοφίας μέχρι την οδό Εθνικής Αμύνης, στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην οδό Αγ. Δημητρίου και στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στην οδό Μ. Μπότσαρη (από την Κ. Καραμανλή και επάνω), στην περιοχή της Τούμπας, στην περιοχή της Τριανδρίας και στην περιοχή του Θεαγενείου. Πολίτες που βρίσκονταν την ώρα του μπλακάουτ σε ανελκυστήρες εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Εκμεταλλευόμενος το μπάχαλο, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης σε tweet του συνέδεσε την έλευση του Πρωθυπουργού στην πόλη με τη διακοπή ρεύματος. «Ήρθε για ένα απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, για να δώσει ένα βραβείο, και έγινε μπλακάουτ στο κέντρο της πόλης. Ποιος; Ε, τώρα είναι ερώτηση αυτή;» έγραψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This