Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη με το θάνατο τοξικομανούς που εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στο διαμέρισμα της

Must Read

Σε δυσεπίλυτο αίνιγμα εξελίσσεται για τις αστυνομικές Αρχές ο θάνατος μιας 53χρονης τοξικομανούς που βρέθηκε νεκρή σε προχωρημένη αποσύνθεση στο υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου κατοικούσε, στην περιοχή της Σχολής Τυφλών στη Θεσσαλονίκη.

Η Ασφάλεια εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων η άτυχη γυναίκα να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, ατυχήματος ή να πέθανε από παθολογικά αίτια. Το πτώμα της εντοπίστηκε ανάσκελα στο δάπεδο, αλλά η στάση του δεν βοηθούσε τους αστυνομικούς στον προσδιορισμό της αιτίας θανάτου. Στο σαλόνι υπήρχε ένα σπασμένο τραπέζι και στην κρεβατοκάμαρα βρέθηκαν ανοιχτά συρτάρια, ενώ το στρώμα του κρεβατιού είχε μετακινηθεί και δίπλα στο άψυχο σώμα της 53χρονης υπήρχαν πατημασιές από αίμα, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Η νεκροτομή θα δώσει απαντήσεις

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος, το εξέτασε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, η οποία δεν μπόρεσε να καταλάβει από τη νεκροψία τι προκάλεσε τον θάνατο. Ακριβείς απαντήσεις στα αίτια θανάτου της 53χρονης θα δώσει η νεκροτομή που θα γίνει. Σύμφωνα με τους περιοίκους, η γυναίκα ήταν χρήστης ναρκωτικών και έδειχνε πολύ γερασμένη για την ηλικία της.

«Στο σπίτι αυτό μπαινόβγαιναν πολλοί. Η γυναίκα “έσπρωχνε” ναρκωτικά σε διάφορα άτομα. Είχε δώσει κλειδιά του σπιτιού της και σε άλλους. Πριν από δύο Σάββατα, όλη η γειτονιά άκουσε έναν μεγάλο καβγά από το διαμέρισμά της», δήλωσε ένας γείτονάς της στο thestival.gr.

(φωτό: thestival.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This