ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι έκρυψαν από τον Μητσοτάκη, την ώρα που ήταν στο Μνημόσυνο για το Μάτι!

Must Read

Γεμάτη με «εστίες προσανάμματος» με τόνους από κουρεμένα κλαδιά, χόρτα αλλά και σκουπίδια είναι η Αγία Μαρίνα της Νέας Μάκρης, δηλαδή της περιοχής που «έγλειψαν» οι φλόγες της πυρκαγιάς που κατέκαψε το Μάτι, υπό την απουσία του κρατικού μηχανισμού και της αβελτηρίας που παρουσίασαν οι πολιτικοί προϊστάμενοι, το τραγικό απόγευμα της 23ης Ιουλίου 2018 αφήνοντας 102 νεκρούς, δεκάδες τραυματίες και εκατοντάδες «ζωντανούς – νεκρούς» οι οποίοι ποτέ δεν θα ξεπεράσουν το σοκ που έζησαν και την απώλεια των συγγενών και των οικείων τους.

  • Από τον Νάσο Χατζητσάκο

Τι κι αν σήμερα ήταν το μνημόσυνο για τους νεκρούς συμπολίτες μας, τα παιδιά, τις μητέρες, για τις οικογένειες που χάθηκαν τόσο άδικα μόλις ένα χρόνο πριν και σε αυτό ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης; Τι κι αν, από λάθη τραγικά, από αδυναμίες που μοιάζουν με «καρκινώματα» και έναν επικίνδυνο «ωχαδερφισμό» μια ολόκληρη περιοχή, μόλις 50 λεπτά από την πλατεία Ομονοίας, στην Αθήνα, καταστράφηκε ολοσχερώς; Στην Ελλάδα, από όσο φαίνεται, «όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν».

Το newsbreak.gr αποκαλύπτει ότι μόλις λίγες δεκάδες μέτρα από το Μάτι, στην Αγία Μαρίνα της Νέας Μάκρης (της περιοχής που «έγλειψαν» οι φλόγες της καταστροφικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου ’18) υπάρχουν αρκετές «εστίες προσανάμματος», λόγω της ίδιας αβελτηρίας και ανικανότητας που οδήγησε σε φρικτό θάνατο, πέρυσι, 102 συνανθρώπους μας. Στην περιοχή εντοπίζονται σωροί από κομμένα κλαδιά, φύλλα, ξερά χόρτα και σκουπίδια, για τα οποία κανείς αρμόδιος δεν έχει πάρει την απόφαση να καθαρίσουν ούτως ώστε να μην επαναληφθεί η τραγωδία του 2018.

Στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν, μάλιστα, πολλά σπίτια που βρίσκονται ανάμεσα σε πεύκα, δέντρα και σημεία γεμάτα βλάστηση. Ακόμη και ένα τσιγάρο, ακόμη και μια μικρή φλόγα αν πέσει πάνω σε αυτές τις «εστίες προσανάμματος», κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι δεν θα υπάρξει μια νέα τραγωδία.

Όμως, αυτά, για τους αρμοδίους, μοιάζουν με «ψιλά γράμματα». Η τραγωδία με τους 102 νεκρούς δεν έγινε ούτε μάθημα, ούτε πάθημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This