Κυριακή 20/6/2021

Καταγγελίες κατοίκων στο Ηράκλειο για μεταμεσονύκτιο συγχρωτισμό, ρακέτες και πειραγμένες εξατμίσεις (video)

Μεταμεσονύκτια πάρτι, πειραγμένες εξατμίσεις, ρακέτες και μουσική στη διαπασών συνθέτουν πλέον το σκηνικό στην οδό Ούλωφ Πάλμε, στις Μεσσαμπελιές Ηρακλείου, όπου κάθε βράδυ φοιτητές και έφηβοι συρρέουν μετά το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης και μετατρέπουν το παρκάκι της γειτονιάς σε «after». 

Οι κάτοικοι της περιοχής απελπισμένοι από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την επιβολή των περιοριστικών μέτρων, κάνουν λόγο για ένα καθημερινό μαρτύριο, αφού μετά τις 12 ξεκινάει στην γειτονιά ένα τρελό πάρτι, στο οποίο όπως λένε είναι καλεσμένοι παρά τη θέλησή τους.

Αμέτρητοι πιτσιρικάδες διασκεδάζουν καθημερινά μέχρι τα ξημερώματα με μουσική στη διαπασών, συχνά παίζουν… ρακέτες, πηγαινοέρχονται με «τέρμα τα γκάζια» και «πειραγμένες» εξατμίσεις σε αυτοκίνητα και μηχανές.

Όπως λένε οι κάτοικοι, έχουν γίνει σχετικές αναφορές στην αστυνομία, ωστόσο η εικόνα δεν έχει αλλάξει, αντιθέτως οι «συναθροίσεις» πληθαίνουν.

«Όλα αυτά γίνονται συνήθως από τις 23.00 έως περίπου στις 4 το πρωί. Είναι τρέλα αυτό που ζούμε» λένε στο cretalive, επισημαίνοντας ότι έχουν φτάσει στα όριά τους. Μάλιστα, τονίζουν ότι έχουν σκεφτεί ακόμη και το ενδεχόμενο της μετακόμισης. «Είναι πολύ στενάχωρο το ότι ένας από τους γείτονες μου είπε ότι ψάχνει να πουλήσει την κατοικία του γιατί δεν αντέχει άλλο την τόση φασαρία» δηλώνει κάτοικος της περιοχής στο τοπικό μέσο, ενώ ζητά να ληφθεί μέριμνα, προκειμένου να μην οδηγηθούν όλοι σε αυτή τη… λύση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ