Πήγε να κόψει τα κλαδιά στο οικόπεδό του και βρέθηκε αντιμέτωπος με το… περίστροφο του γείτονα!

Must Read

Γιατρός – πιστολέρο στην Κρήτη τρομοκράτησε τον γείτονά του, επειδή έκανε θόρυβο το… αλυσοπρίονό του!

Το απίστευτο συμβάν διαδραματίστηκε στην περιοχή Καλέσσα του Δήμου Μαλεβιζίου, όταν o ιδιοκτήτης ενός ακινήτου το επισκέφθηκε για να κόψει τα κλαδιά από τα δένtρα που είχε στο οικόπεδό του.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε στο cretalive.gr, ξεκίνησε το κλάδεμα λίγο μετά τις 7.30 το πρωί και όχι σε ώρα κοινής ησυχίας. Όμως, την ώρα που κλάδευε βγήκε από το σπίτι της η γειτόνισσα και του έκανε παρατήρηση για τον θόρυβο. Κουβέντα στην κουβέντα οι τόνοι ανέβηκαν, όμως τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη.

Τις φωνές άκουσε ο γιατρός σύζυγος της γυναίκας ο οποίος, διαπιστώνοντας τον φραστικό διαπληκτισμό, αποφάσισε να βγει για να πάρει το μέρος της με το… όπλο! Ο γιατρός βγήκε έξω κρατώντας ένα περίστροφο και άρχισε να το γεμίζει επιδεικτικά με σφαίρες, σαν να ήταν να ήταν ο… Κλιντ Ίστγουντ στον κινηματογραφικό Επιθεωρητή Κάλαχαν!

Απείλησε ότι θα τον σκοτώσει

Μάλιστα, η σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά σε άλλους τέσσερις γείτονες που έβλεπαν έκπληκτοι τον γιατρό να ετοιμάζει σαν μαφιόζος το όπλο του, για να… λήξει την παρεξήγηση άμεσα και δραστικά! Και δεν έμεινε μόνο στην επίδειξη του όπλου του, αλλά, σύμφωνα με την καταγγελία του γείτονα, απείλησε ότι θα τον σκοτώσει!

Ευτυχώς, το όπλο δεν «μίλησε» και η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μαλεβιζίου, όπου κατέφυγε ο έντρομος γείτονας και κατήγγειλε τον γιατρό υποβάλλοντας μήνυση. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του «πιστολέρο» και τον συνέλαβαν, ωστόσο δεν εντόπισαν το όπλο. Σε βάρος του γιατρού ασκήθηκαν διώξεις και σχηματίστηκε δικογραφία.

Πάντως, με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και θα λογοδοτήσει για τη συμπεριφορά του σε τακτική δικάσιμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This