Ζάκυνθος: Μαρτυρικός θάνατος διαρρήκτη! Καρφώθηκε στα κάγκελα και κρεμάστηκε

Must Read

Φρικτό θάνατο στα κάγκελα συγκροτήματος με βίλες στην Ζάκυνθο βρήκε ένας Αλβανός, σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός και κρεμασμένος ανάποδα από τα κάγκελα τα οποία προσπάθησε να πηδήξει για να μπει στο συγκρότημα. Συγκεκριμένα φέρεται ότι προσπάθησε να μπει νύχτα στο συγκρότημα σκαρφαλώνοντας τα κάγκελα από μία αθέατη πλευρά του φράχτη, ο οποίος έχει και κάγκελα ύψους 2 μέτρων τα οποία καταλήγουν σε σχήμα λόγχης. Ωστόσο, κατά την απόπειρά του να περάσει από πάνω, δύο από τις λόγχες καρφώθηκαν στο τζιν παντελόνι που φορούσε και ο ίδιος γύρισε ανάποδα, με το κεφάλι προς τα κάτω και σε τέτοια κατάσταση που ήταν αδύνατον να απεγκλωβιστεί.

περιπολικό

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο άνδρας έμεινε κρεμασμένος ανάποδα όλη τη νύχτα, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Τον νεκρό βρήκε ο συντηρητής του συγκροτήματος ο οποίος και κάλεσε την Αστυνομία.

Ο Αλβανός που ήταν σεσημασμένος και υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου κάθε 1 και 15 του μήνα, εκτιμάται ότι επιχείρησε να μπει στο συγκρότημα των πολυτελών κατοικιών για να κλέψει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This