Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Άρχισαν τα…όργανα! Θετικός στον κορωνοϊό αστυνομικός που ήταν στην δίκη της Χρυσής Αυγής-Σε καραντίνα δεκάδες συνάδελφοί του

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σε καραντίνα έχουν τεθεί οι αστυνομικοί της Διμοιρίας της Αστυνομίας Φθιώτιδας, που πήραν μέρος στα έκτακτα μέτρα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ «lamiareport.gr», ο συγκεκριμένα αστυνομικός που πήρε μέρος στην επιχείρηση επέστρεψε το Σαββατοκύριακο και αισθάνθηκε αδιαθεσία. Το τεστ που έκανε έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και αμέσως σήμανε συναγερμός στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας. Ο ίδιος και οι συνάδελφοι του ειδοποιήθηκαν και έχουν μπει σε καραντίνα περίπου 30 άτομα, καθώς συμπεριλήφθηκαν και οι αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στα μέτρα στη Δομή της Ριτσώνας και ήταν μαζί στο λεωφορείο.

καταδίκη Χρυσή Αυγή

Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές και έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ιχνηλάτησης. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Τετάρτη, έξω απο το Εφετείο Αθηνών, είχαν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 20.000 πολίτες που περίμεναν την απόφαση για την πολύκροτη δίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]