Τραγικό συμβάν στην Αχαΐα – 52χρονος πυροβόλησε τον μεγαλύτερο αδερφό του

Δυο αδέρφια από την Αχαΐα πιάστηκαν στα χέρια με τον μικρότερο να πυροβολεί τον μεγαλύτερο.

Must Read

Η εχθρική σχέση μεταξύ δύο αδερφών από την Αχαΐα, έφτασε στο απροχώρητο όταν την Τρίτη (13/10/2020), πιάστηκαν στα χέρια με τον μικρότερο αδερφό να πυροβολεί τον μεγαλύτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέλφια φαίνεται ότι είχαν προσωπικές διαφορές. Για άγνωστους ακόμη όμως λόγους, ο 52χρονος θόλωσε και άνοιξε πυρ κατά του 54χρονου αδερφού του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά. Ο μεγαλύτερος αδερφός με τη σειρά του, έφυγε από το σημείο και πήγε στην οικία ενός συγγενή του.

Ωστόσο ο 52χρονος τον ακολούθησε και δε δίστασε να βγάλει την καραμπίνα από το ΙΧ που οδηγούσε. Ήταν τόσο θολωμένος που άρχισε να πυροβολεί προς το σπίτι του συγγενή τους.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκε η Αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This