Μαθητής-μάλαμα παρέδωσε πορτοφόλι με 450 ευρώ

Παράδειγμα ήθους

Must Read

Το σωστό παράδειγμα για όλους έδωσε ένας μαθητής μόλις 12 ετών από την Κυπαρισσία!

Ο 12χρονος που οπως όλα έδειξαν, έχει πάρει σωστή ανατροφή από την οικογένειά του, βρήκε πεσμένο στον δρόμο ένα πορτοφόλι με πολλά χρήματα, όμως δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να το κρατήσει.

Ο μαθητής έτρεξε και ενημέρωσε την μητέρα του προκειμένου να το σπεύσουν να το αφήσουν στο αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας. Το πορτοφόλι είχε μέσα 450 ευρώ και προσωπικά έγγραφα του κατόχου, έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του το επιστρέψουν άμεσα. Ο κάτοχος του πορτοφολιού ευχαρίστησε και έδωσε συγχαρητήρια στο νεαρό αγόρι για την εντιμότητά του. 

Τα παιδιά δείχνουν να διαθέτουν τις σωστές βάσεις, καθώς πριν μερικές ημέρες, τέσσερις μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Παραμυθιάς στην Θεσπρωτία βρήκαν στις κούνιες ένα πορτοφόλι με 700 ευρώ και έτρεξαν να το παραδώσουν. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This