Μαθητές δημοτικού παρέδωσαν στην Αστυνομία πορτοφόλι με 700€, το οποίο βρήκαν πεσμένο στην παιδική χαρά

Must Read

Άριστα στην εντιμότητα και στο φιλότιμο παίρνουν τέσσερις μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς, στη Θεσπρωτία, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν τους βαθμούς τους!

Την περασμένη Παρασκευή, την ώρα που οι πιτσιρικάδες έπαιζαν στην παιδική χαρά του περιφερειακού Αγίου Δονάτου, αντίκρισαν ένα πορτοφόλι.

Μόλις το άνοιξαν, διαπίστωσαν ότι περιείχε το αξιοσέβαστο ποσό των 700 ευρώ. Παρά την έκπληξή τους, σκέφτηκαν ότι το πορτοφόλι δεν τους ανήκει και συμφώνησαν ότι πρέπει να επιστραφεί στον κάτοχό του.

Χωρίς να χάσουν δευτερόλεπτο, τα παιδιά πήγαν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να το παραδώσουν. Οι αστυνομικοί είδαν τα πιτσιρίκια να μπαίνουν στο τμήμα και, όταν έμαθαν τον λόγο, η αρχική έκπληξή τους μετατράπηκε σε θαυμασμό.

Εντόπισαν τον κάτοχο

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κάτοχο του πορτοφολιού, ο οποίος σίγουρα θεωρούσε ότι τα 700 ευρώ θα είχαν κάνει φτερά, όπως και τα προσωπικά του έγγραφα, και τον ενημέρωσαν ότι είχε βρεθεί ακέραιο. Και εκείνος όμως ξαφνιάστηκε όταν είδε φτάνοντας στο τμήμα πως τα παιδιά ήταν αυτά που είχαν βρει το πορτοφόλι του, και μάλιστα αντέδρασαν με αξιοθαύμαστο τρόπο.

Τόσο ο τυχερός κάτοχος του πορτοφολιού όσο και οι αστυνομικοί έδωσαν συγχαρητήρια στα παιδιά για την πράξη τους και απέδωσαν τα εύσημα στους γονείς τους για την ανατροφή που τους έχουν δώσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This