Βακάκης – Ζαχαριάς: Όταν η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια (video)

«Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο».

Must Read

Άλλος ένας νέος χάθηκε στην άσφαλτο. Σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε, ο γιος του ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών, Αλέξανδρος. Το ατύχημα έγινε χθες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στη λεωφόρο Τραπεζούντος, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφίδνες.

Ο 23χρονος οδηγός, όπως αναφέρουν πληροφορίες στην προσπάθεια του να προσπεράσει ένα αυτοκίνητο, η οδηγός του οχήματος προσπάθησε να στρίψει. Έτσι ο νεαρός οδηγός προσπαθώντας να την αποφύγει έκανε ένα ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσκρούοντας με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο.

Οι αρχές θα πάρουν κατάθεση από τους αυτόπτες μάρτυρες, προκείμενου να σχηματιστεί η δικογραφία, σε συνδυασμό με την ιατροδικαστική εξέταση και τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Γυναίκα αυτόπτης μάρτυρα αναφέρει «Ακούω ένα τρομακτικό θόρυβο, βγαίνω έξω και βλέπω σε ένα πεύκο αγκαλιασμένο ένα αυτοκίνητο. Δεν ξεχώριζες τίποτα…Έκαναν πολλή ώρα να τον απεγκλωβίσουν» […] «Είναι φοβερά επικίνδυνος ο δρόμος και τρέχουν σαν να είναι σε ράλι. Δεν σέβονται ούτε το σχολείο, ούτε τη διπλή γραμμή».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5I_IP5hSOa8

Πριν από περίπου πέντε χρόνια, ο 18χρονος τότε Αλέξανδρος, ως συνεπιβάτης στη Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας του, τραυματίστηκε, όταν ο οδηγός για άγνωστο λόγο για να αποφύγει δύο διερχόμενα αυτοκίνητα, καρφώθηκε σε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Μνήμες από το τροχαίο του γιού του Μr Jumbo

Με την είδηση του θανάτου του Ζαχαριά, όλοι θυμήθηκαν το θάνατο του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo. Όταν η Porsche που οδηγούσε ο 24χρονος Βακάκης, εξετράπη της πορείας της στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας Αθηνών- Λαμίας, έφυγε στον παράδρομο και έπεσε σε σταθμευμένο όχημα έξω από τουαλέτες στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους η 33χρονη Αποστολία Πατμάνογλου με τον 3χρονο γιο της, αλλά και ο Βακάκης με τον συνοδηγό του Ανδρέα Γεωργακόπουλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This