Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Χαρδαλιάς από Κοζάνη: «Κρίσιμη η κατάσταση, πρέπει να τηρηθούν με ευλάβεια τα μέτρα»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ευρεία σύσκεψη στην έδρα της αντιπεριφέρειας πραγματοποίησε προ ολίγου ο Νίκος Χαρδαλιάς, που έχει φτάσει από το πρωί στην Κοζάνη, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη και των τεσσάρων δημάρχων της περιοχής. 

Εξερχόμενος από τη σύσκεψη, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «η κατάσταση παραμένει κρίσιμη» και πρόσθεσε ότι από εκεί ξεκίνησε το μεγάλο πρόβλημα στην πρώτη φάση, από εδώ ξεκινά και στη δεύτερη φάση «Είναι ένα στοίχημα που το κέρδισε η Δυτική Μακεδονία στην πρώτη φάση και θα το κερδίσει και τώρα», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα μεταβεί στα Γιάννενα, όπου στις 12 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη και τους συνεργάτες του, δεδομένου ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων είναι στο επίπεδο 3 Αυξημένης Επιτήρησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ