Χαρδαλιάς από Κοζάνη: «Κρίσιμη η κατάσταση, πρέπει να τηρηθούν με ευλάβεια τα μέτρα»

Must Read

Ευρεία σύσκεψη στην έδρα της αντιπεριφέρειας πραγματοποίησε προ ολίγου ο Νίκος Χαρδαλιάς, που έχει φτάσει από το πρωί στην Κοζάνη, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη και των τεσσάρων δημάρχων της περιοχής. 

Εξερχόμενος από τη σύσκεψη, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «η κατάσταση παραμένει κρίσιμη» και πρόσθεσε ότι από εκεί ξεκίνησε το μεγάλο πρόβλημα στην πρώτη φάση, από εδώ ξεκινά και στη δεύτερη φάση «Είναι ένα στοίχημα που το κέρδισε η Δυτική Μακεδονία στην πρώτη φάση και θα το κερδίσει και τώρα», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα μεταβεί στα Γιάννενα, όπου στις 12 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη και τους συνεργάτες του, δεδομένου ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων είναι στο επίπεδο 3 Αυξημένης Επιτήρησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This