Ιδιοκτήτης μπαρ κράτησε μέχρι το πρωί εργαζομένους και πελάτες για να μην τον γράψει η Αστυνομία

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Τούμπα στη Θεσσαλονίκη, όταν ο ιδιοκτήτης μπαρ, κλείδωσε το μαγαζί μαζί με τους πελάτες μέσα, για να μην τον γράψει η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι αστυνομικοί της περιοχής είχαν πληροφορίες ότι ένα μπαρ αψήφησε τους κανονισμούς για την ώρα υποχρεωτικού κλεισίματος που προβλέπουν τα μέτρα για τον νέο κορωνοϊό, και λειτουργούσε παράνομα μετά τις 00:30 κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Το βράδυ του Σαββάτου οι Αστυνομικοί, παρακολουθούσαν το μαγαζί για να διαπιστώσουν αν όντως ευσταθούν οι πληροφορίες. Οι πληροφορίες τελικά ήταν αληθείς καθώς ένας πελάτης επισκέφθηκε το μπαρ μετά τις 00:30.

Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί στάθμευσαν μπροστά από την είσοδο του μπαρ προκειμένου να κάνουν έλεγχο, η πόρτα όμως ήταν κλειδωμένη. Οι Αστυνομικοί κάλεσαν τον ιδιοκτήτη να έρθει να ανοίξει αλλά αυτός δεν αποκρίθηκε.

Ο ιδιοκτήτης, οι εργαζόμενοι και οι πελάτες έκαναν πλήρη ησυχία, προσπαθώντας να ξεγελάσουν τις αρχές. Η αστυνομία ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και επί ώρες προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη.

Ξημέρωσε και οι δύο πλευρές δεν είχαν δεν είχαν «καταθέσει τα όπλα τους». Η Αστυνομία γύρω στις 7 το πρωί αναγκάστηκε και ενημέρωσε την Εισαγγελία για να εισέλθει νομότυπα στο κατάστημα.

Δύο ώρες αργότερα και αφού δεν είχε άλλη επιλογή, ο ιδιοκτήτης του μπαρ άνοιξε την πόρτα και επέτρεψε την είσοδο στις αρχές. Οι θαμώνες μαζί με τις κυρίες που εργάζονται στο μπαρ είχαν εξαντληθεί μετά από τόσες ώρες αναμονής.

Όπως ήταν λογικό, οι αστυνομικοί επέβαλαν στην επιχείρηση χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και σφράγισαν το μπαρ για τρεις ημέρες.

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απείθειας και της παραβίασης των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This