Περίεργος «πόλεμος» κατά της Εύας Καϊλή μετά την απαίτηση της να αφαιρεθούν βίζες από τους Αζέρους

Must Read

H ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή, υπέβαλε αίτημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να αφαιρεθεί η Schengen Visa Aζέρων κατόχων διπλωματικών διαβατηρίων, αλλά και κατάργηση της διευκόλυνσης απόκτησης Visa για τους πολίτες του Αζερμπαϊτζάν.

Μία ενέργεια που εκφράζει όλον τον ελληνισμό αλλά και κάθε Ευρωπαίο πολίτη που ασπάζεται τις ιδρυτικές αρχές και αξίες της ΕΕ. Η Εύα Καϊλή επέλεξε λοιπόν να σταθεί αλληλέγγυα έμπρακτα στον βαλλόμενο λαό της Αρμενίας και να σταθεί απέναντι στα πανίσχυρα λόμπι Αζέρων και Τούρκων. Λόμπι που δυστυχώς έχουν βαθιά τα πλοκάμια τους μεταφέρει κάτι ακόμα και μέσα στο ευρωκοινοβούλιο.

Αίτημα της Καΐλή στην ΕΕ για να αφαιρεθεί η Schengen Visa Aζέρων διπλωματών

Επόμενο λοιπόν ήταν να μπει στο στόχαστρο. Σε χρόνο – ρεκόρ μάλιστα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η πρόταση της. Με κύκλους να απαξιώνουν την πρόταση της, λέγοντας ότι είναι επικοινωνιακό τέχνασμα χωρίς καμιά ουσία.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει. Το Ευρωκοινοβούλιο συναποφασίζει για την πολιτική απόδοσης της Ευρωπαϊκής Βίζας (EU Visa Policy). Η διαδικασία αυτή είναι ισχυρός μοχλός ουσιαστικής πολιτικής πίεσης, καθώς κάθε χρόνο ελέγχεται όποια χώρα απέκτησε αυτό το προνόμιο! Άρα η πρωτοβουλία της Καϊλή είναι ουσιαστική και θα έπρεπε να αγκαλιαστεί τουλάχιστον από όλους τους Έλληνες ευρωβουλευτές!
Ισχυρισμοί περί επικοινωνιακής πολιτικής λοιπόν από μερικούς που «ξαφνιάστηκαν», δείχνουν τουλάχιστον άγνοια των αρμοδιοτήτων του Ευρωκοινοβουλίου. Αν όχι κάτι χειρότερο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This