Καταιγιστικές εξελίξεις στην εξαφάνιση της 19χρονης! – Μάρτυρες την είδαν καταρρακωμένη 

Τέσσερις σημαντικές μαρτυρίες

Must Read

Με αγωνία παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη. Το νεαρό κορίτσι εξαφανίστηκε στο Κορωπί την περασμένη Παρασκευή και η Γραμμή Ζωής με ανακοίνωσή της, κάνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με την αστυνομία.

Τέσσερις μαρτυρίες

Την ίδια στιγμή, κι ενώ οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, τέσσερις μαρτυρίες που έφτασαν στην Γραμμή Ζωής, αναφέρουν ότι είδαν τη 19χρονη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση να περιπλανάται στην Αθήνα.

Μια γυναίκα αναφέρει ότι είδε τη 19χρονη το πρωί του Σαββάτου, να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ σφάδαζε στο κλάμα. Η ίδια δήλωσε ότι προσπάθησε να πλησιάσει το κορίτσι και να το βοηθήσει όμως εκείνη απομακρύνθηκε. Άλλος μάρτυρας δήλωσε ότι είδε την Άρτεμις τρομαγμένη και βιαστική κοντά στη στάση των λεωφορείων «Πανεπιστήμιο». Επιπλέον, άνδρες του ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι  έλαβαν κλήση να παραλάβουν μια 20χρονη κοπέλα στην περιοχή Μοναστηράκι, η οποία είχε λιποθυμήσει στο δρόμο. Η κοπέλα μόλις συνήρθε τους είπε ότι ήταν καλά και δεν τους ακολούθησε. 

Οι μαρτυρίες έχουν διαβιβαστεί στο Τμήμα Ασφάλειας Κορωπίου και έχουν ήδη ξεκινήσει οι έρευνες για τη διασταύρωσή τους.

Αναζητούν απαντήσεις στα social media

Η αγωνία για την οικογένεια της 19χρονης μεγαλώνει κάθε λεπτό που περνάει και το παιδί τους εξακολουθεί να μην δίνει σημεία ζωής. Οι γονείς αναζητούν απαντήσεις για την εξαφάνιση του παιδιού της και έχει κατατεθεί αίτημα προκειμένου να ανοίξουν οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί επέλεξε άλλη στάση λεωφορείου;

Κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος κατέγραψε την 19χρονη να περνά από κει μετά τις δύο το μεσημέρι, για να φτάσει στη στάση από όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στο κατάστημα Jumbo Κορωπίου όπου είχε ραντεβού για συνέντευξη. Το γεγονός όμως ότι η Άρτεμις επέλεξε να πάσει σε στάση λεωφορείου που είναι πιο μακριά από εκείνη που θα επέλεγε συνήθως, προκαλεί ανησυχία στην οικογένειά της. Έως τώρα δεν υπάρχει πληροφορία για το εάν επιβιβάστηκε τελικά στο λεωφορείο.

Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο από την ημέρα που εξαφανίστηκε η 19χρονη Άρτεμις στο Κορωπί (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This