Θετικός στον κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος, μετά το τρίτο και… φαρμακερό τεστ!

Ο δήμαρχος και ποδοσφαιρικός παράγοντας ανέφερε ότι παραμένει στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει ιδιαίτερα συμπτώματα

Must Read

Θετικός σε τεστ για τον κορωνοϊό αποκάλυψε πως βγήκε ο Αχιλλέας Μπέος, ενημερώνοντας το… λαό του με σχετική ανάρτηση στο Facebook!

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομώνυμης τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Superleague 1, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του, αναφέροντας πως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου και βγήκε θετικός στο τρίτο τεστ για τον κορωνοϊό, μετά από δύο αρνητικά που είχαν προηγηθεί.

Ο κ. Μπέος αναφέρει ότι παραμένει στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει ιδιαίτερα συμπτώματα: «Φίλες και φίλοι, αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό!

Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

  • Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This