Η χήρα του Γραικού ξεσπά: «Με “σταύρωσαν” επί δυόμισι χρόνια!»

Μέχρι να συλληφθεί ο ύποπτος για τη δολοφονία του συζύγου της, τη θεωρούσαν φόνισσα ή συνεργό του δολοφόνου

Must Read

Την ώρα που η οικογένεια του αδικοχαμένου Δημήτρη Γραικού αναμένει με αγωνία την ετυμηγορία των δικαστών, η σύζυγος του 59χρονου ξεσπά εναντίον όσων όλο αυτό το διάστημα τη «σταύρωσαν» -όπως λέει- για μια δολοφονία που δεν είχε κάνει!

Σε μια κατάθεση ψυχής, η Δέσποινα Τσακαλίδου μιλά για όσα βίωσε επί δυόμισι χρόνια ακούγοντας τους ψιθύρους που διαδίδονταν για εκείνη, ώσπου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να συλληφθεί ο 47χρονος έμπορος κρεάτων. Η σύλληψή του ήταν διπλή ανακούφιση για εκείνη, καθώς λυτρώθηκε από το βασανιστήριο να τη θεωρούν φόνισσα ή συνεργό του δολοφόνου.

«Φαντάζεσαι να μη μαθαίναμε ποτέ την αλήθεια; Να ήμουν πάντα δακτυλοδεικτούμενη;», αναρωτιέται. «Τώρα περιμένω από το δικαστήριο να αποδώσει δικαιοσύνη. Να τον καταδικάσει για φόνο εκ προμελέτης. Αυτό είναι το σωστό. Το θέμα, όμως, είναι ότι όποια ποινή κι αν του επιβληθεί, σε μερικά χρόνια αυτός θα είναι και πάλι ελεύθερος. Ο δικός μας άνθρωπος, όμως, δεν θα ξαναδεί τον ήλιο», είπε στη συνέντευξή της στο thesstoday.gr.

Από τη στιγμή που είχε να διαχειριστεί τον χαμό του συζύγου της, τη στήριξη των παιδιών τους και συνάμα να διατηρήσει τη μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα για να επιβιώσει η οικογένεια, η Δέσποινα Τσακαλίδου έπρεπε να υπομείνει και την… ανθρωποφαγία!

«Επί δυόμισι χρόνια δεν τολμούσα να βγω από το σπίτι μου», παραδέχτηκε, περιγράφοντας την καθημερινότητά της, και συμπλήρωσε: «Με αντιμετώπισαν ρατσιστικά. Έπεσαν πάνω μου να με φάνε. Με “σταύρωσαν”. Από παντού με βαρούσαν! Ακόμη και το χρώμα των μαλλιών μου φαινόταν να τους προκαλεί! Και να σκεφτεί κανείς ότι εγώ δεν βάφω καν τα μαλλιά μου. Έχουν απλά ασπρίσει και τα έχω αφήσει φυσικά».

Διαβάστε επίσης: «Κρεμάστε με» φώναζε ο κατηγορούμενος για το φόνο του Γραικού στην απολογία του, προσπαθώντας να πείσει ότι το μετάνιωσε!

Η δοκιμασία αυτή, όμως, δεν περιορίστηκε στο πρόσωπό της, αλλά επεκτάθηκε και στους ηλικιωμένους γονείς της, όπως είπε, περιγράφοντας ένα περιστατικό όταν είδε τον πατέρα της να επιστρέφει ταραγμένος από το ΚΑΠΗ: «Τον ρώτησα “τι έχεις;”. Στην αρχή δεν ήθελε να μου πει και μετά από μεγάλη πίεση μου αποκάλυψε ότι ένας γνωστός του είπε: “Η κόρη σου σκότωσε τον άνδρα της, να, δες, το λέει και η εφημερίδα”».

Συμπεριφέρεται με θράσος

Η οικογένεια του Δημήτρη Γραικού αναμένει με αγωνία την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Όμως, η χήρα του αδικοχαμένου επιχειρηματία επισημαίνει ότι, ακόμη και τώρα που η δίκη φτάνει στο τέλος της, ο κατηγορούμενος όχι μόνο δεν έχει αποδεχθεί την πράξη που του καταλογίζεται, αλλά συμπεριφέρεται με θράσος!

Στο δικαστήριο απέδωσε τον θάνατο του Γραικού σε ατύχημα μετά τη συμπλοκή τους και ισχυρίστηκε ότι αποφάσισε να τον θάψει με το αυτοκίνητο πάνω στον πανικό του να μην μπλέξει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This