Άγιος Στέφανος: «Απέτυχα»! Ανατριχίλα προκαλεί το γράμμα που άφησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου πριν αυτοκτονήσει!

Must Read

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του 41χρονου ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο Αττικής, όπου πριν απο μερικές ημέρες βρέθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού.

Ο άτυχος Δημήτρης Καμπανάρος, δεν άντεξε την πίεση και με μια καραμπίνα έβαλε τέλος στην ζωή του βυθίζοντας στο πένθος την αγαπημένη του μητέρα, συγγενείς και φίλους.

Πριν πατήσει την σκανδάλη άφησε πίσω του ένα ανατριχιαστικό σημείωμα που εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Ένα σημείωμα που δίνει γροθιά στο στιμάχι!

«Με νίκησε ο κορωνοϊός. Είμαι ένας αποτυχημένος, δυσφήμισα το γηροκομείο, δεν τα κατάφερα, απέτυχα. Πλέον δεν θα με εμπιστευτεί ποτέ κανείς» έγραψε σε μια κόλλα χαρτί. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του newsbreak.gr και ο ίδιος είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό. Όλα ξεκίνησαν μετά τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων στο γηροκομείο, δύο εργαζομένων και μιας ηλικιωμένης.

Από την πρώτη στιγμή ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας, Δημήτρης Καμπάναρος, έδειχνε να μην πιστεύει ότι συνέβη αυτό, αφού όπως υποστήριζε είχε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος μιλώντας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης την περασμένη Τρίτη, ο ΕΟΔΥ είχε πάει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί.

Κλιμάκιο κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη και πήγε την προηγούμενη Πέμπτη (15 Οκτωβρίου). Τότε πραγματοποιήθηκαν rapid tests και βγήκε θετικό το δείγμα μιας εργαζόμενης. Ωστόσο, η αρνητική αυτή εξέλιξη και το βάρος της ευθύνης, είχαν επιβαρύνει πάρα πολύ, σύμφωνα με πληροφορίες, την ψυχολογική κατάστασή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This