Σε άμεσα οφέλη από τη διαχείριση των οργανικών αποβλήτων στα βόρεια προάστια αποβλέπει η Περ. Αττικής

Πεσμένοι κορμών δέντρων και σπασμένα κλαδιά θα υποστούν κατάλληλη διαχείριση, ώστε να διατεθούν ως καύσιμη ύλη σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες

Must Read

Καλές πρακτικές με άμεσα οφέλη για το περιβάλλον και την κοινωνία εφαρμόζει η Περιφέρεια Αττικής για τη διαχείριση των κορμών των δέντρων και των κλαδιών που άφησε πίσω της η πρόσφατη σφοδρή καταιγίδα που έπληξε τα βόρεια προάστια.

Τη διαδικασία πολτοποίησης των κλαδιών για την παραγωγή εδαφοβελτιωτικού από κλαδοτεμαχιστή του ΕΔΣΝΑ και κοπής των κορμών των δέντρων με σκοπό να διατεθούν ως καύσιμη ύλη σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, παρακολούθησε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ο τεράστιος όγκος των κλαδιών και των κορμών των δέντρων που ξεριζώθηκαν κατά τη διάρκεια της τοπικής καταιγίδας, έχει εναποτεθεί προσωρινά σε χώρο στάθμευσης του ΟΑΚΑ.

Τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, συνόδευσαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Βασίλης Κόκκαλης, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου και οι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Στέφανος Τσιπουράκης και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This