Έτοιμος για εξιτήριο σύντομα δηλώνει ο Αχιλλέας Μπέος, τρεις μέρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

Ο δήμαρχος Βόλου σε... ιατρικό ανακοινωθέν για τον εαυτό του

Must Read

Τρεις μέρες μετά την εισαγωγή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό, ο Αχιλλέας Μπέος ενημέρωσε ο ίδιος το κοινό για την κατάσταση της υγείας του, λέγοντας ότι ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή και πως δεν αποκλείεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να πάρει και εξιτήριο.

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Βόλου επισημαίνει ότι αν η πορεία της υγείας του συνεχιστεί το ίδιο καλά όπως είναι τώρα, πιθανότατα να λάβει εξιτήριο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή από το σπίτι του.

Στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Βόλου αναφέρει τα εξής:

«Φίλες και φίλοι –  αναφέρει – για τρίτη μέρα σήμερα συνεχίζω να νοσηλεύομαι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο λόγω της προσβολής μου από τον κορωνοϊό. Οι θεράποντες γιατροί μου, τους οποίους ευχαριστώ ολόψυχα, όπως και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, για το ενδιαφέρον και την προσπάθειά τους όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλους τους ασθενείς στη μονάδα, είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας μου, καθώς ανταποκρίνεται θετικά ο οργανισμός μου στην φαρμακευτική αγωγή που μου παρέχουν. Αν η πορεία της υγείας μου συνεχίσει έτσι, με τη βοήθεια του Θεού και την προσπάθεια των εξαίρετων αυτών επιστημόνων πιθανότατα στις αρχές της εβδομάδας θα πάρω εξιτήριο και θα συνεχίσω τη θεραπεία σπίτι μου. Θέλω και πάλι να σας εκφράσω τη συγκίνησή μου για το ζεστό και γνήσιο ενδιαφέρον σας, που μου δίνει τεράστια δύναμη στην περιπέτεια που περνώ. Και θα συνεχίσω να σας ενημερώνω, όπως πάντα, άμεσα και ειλικρινά γιατί εμείς έτσι μάθαμε να μιλούμε μεταξύ μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This