«Όχι στις πλαστικές σακούλες»! Δράση με 3,5 εκατ. πάνινες τσάντες στα νοικοκυριά με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη

Η νέα πάνινη τσάντα του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ)

Must Read

Εκατομμύρια τσάντες by Σήλια Κριθαριώτη θα μοιράσει ο Κωστής Χατζηδάκης στα σπίτια.

Η διάσημη σχεδιάστρια ρούχων δημιούργησε αφιλοκερδώς τη νέα πάνινη τσάντα του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ). Η τσάντα αυτή θα μοιραστεί σε 3.500.000 νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα με έσοδα που βασίζονται στο τέλος της πλαστικής σακούλας.

Απεικονίζει ζωγραφισμένα ψάρια με σώματα καλυμμένα από πλαστικές σακούλες. Για τον λόγο αυτόν ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης συναντήθηκε με τη σχεδιάστρια στο ατελιέ της, και είδε τα πρώτα δείγματα της περίφημης τσάντας.

Η επιλογή της συγκεκριμένης σχεδιάστριας είχε γίνει το 2019, από την προηγούμενη κυβέρνηση. Η συγκεκριμένη δράση αφορά φυσικά την προσπάθεια για μείωση ή και κατάργηση της χρήσης της πλαστικής σακούλας στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This