Πρωτοφανές ατόπημα της Γιάννας Αγγελοπούλου! Οφείλει άμεσα να παραιτηθεί

Must Read

Αποκαλύπτεται ότι η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, ήθελε να καλέσει τον Ερντογάν στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια της απελευθέρωσης από τους οθωμανούς! Εάν δεν παραιτηθεί, ο πρωθυπουργός οφείλει να την αποπέμψει.

Αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος της επιτροπής Ελλάδα 2021 η οποία θα αναλάβει τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την απελευθέρωση της Ελλάδος από τον οθωμανικό ζυγό, επιχείρησε να προσκαλέσει τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να παρευρεθεί στον εορτασμό!

Πραγματικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το σκεπτικό μίας τέτοιας πρωτοβουλίας. Έχουν ζητήσει οι τούρκοι συγνώμη για τα εγκλήματα τους κατά του ελληνισμού και των άλλων λαών της περιοχής; Έχουν αναγνωρίσει της γενοκτονίες των Ελλήνων της μικράς Ασίας και του Πόντου; Έχουν κάνει την παραμικρή κίνηση καλής θέλησης, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα;

Αντίθετα, ο Τούρκος πρόεδρος που ήθελε να καλέσει η κυρία Αγγελοπούλου, δεν έχει κρύψει τις ονειρώξεις του για ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας! Πρωταγωνίστησε σε γιορτές μίσους κατά των Ελλήνων, γιορτές που τιμούν την εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθησαν από την Τουρκία μέσα στους αιώνες. Τους τελευταίους μήνες εισβάλει απροκάλυπτα και αμφισβητεί την ελληνική εθνική κυριαρχία, δείχνοντας το απάνθρωπο και βάρβαρο πρόσωπο της Τουρκίας, που φαίνεται να μην έχει προχωρήσει βήμα προς τον πολιτισμό, τους τελευταίους δύο αιώνες. Επαναλαμβάνοντας μάλιστα τις ίδιες θηριωδίες εις βάρος των λαών της περιοχής. Siri ακόμα Λιβύη και τώρα Αρμενία.

Η Καθημερινή αποκαλύπτει την ανεκδιήγητη πρωτοβουλία της Γιάννας Αγγελοπούλου

Για να κατανοήσουμε το μέγεθος του ατοπήματος της κυρίας Αγγελοπούλου, είναι σαν να προσκαλείται ένας αρνητής του Ολοκαυτώματος στην ημέρα μνήμης αυτού!

Έπειτα από αυτή την αποκάλυψη, η κυρία Αγγελοπούλου οφείλει άμεσα να παραιτηθεί. Ειδάλλως ο πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να την αποπέμψει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο θυμόσοφος Ερντογάν και χρήσιμοι αφελείς του Μαξίμου

«Δεν πρέπει να λες ποτέ κάτι που δεν μπορείς να γράψεις»

More Articles Like This