Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Τελευταίο αντίο στον 25χρονο αστυνομικό της ΔΙΑΣ

Must Read

Ένα σκληρό παιχνίδι της μοίρας βύθισε στο πένθος μια ολόκληρη οικογένεια και συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Περάματος.

Ένας 25χρονος αστυνομικός έπεσε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου μέσα στο σπίτι του, όταν το όπλο του επίσης αστυνομικού αδερφού του, εκπυρσοκρότησε την ώρα που το περιεργάζονταν και θεωρούσε ότι είναι άδειο. Μια σφαίρα καρφώθηκε στο κεφάλι του νεαρού αστυνομικού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή. 

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, η οικογένεια μαζί με συγγενείς και φίλους αποχαιρέτησε τον νεαρό αστυνομικό της ΔΙΑΣ στο νεκροταφείο Σχιστού σε κλίμα οδύνης. 

Τραγική φιγούρα η μητέρα των δύο αστυνομικών η οποία έχει καταρρεύσει και δέχεται υποστήριξη από ψυχολόγους. Σε σοκ βρίσκεται και ο αδερφός του Άργύρη o οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγική κατάληξη που είχε το μεγάλο τους όνειρο, να υπηρετήσουν μαζί στην Ελληνική Αστυνομία. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This