Στη Σάμο ο Πρωθυπουργός – Η επόμενη μέρα στο νησί εν μέσω Ρίχτερ (video)

Μετά το διάγγελμα ο Πρωθυπουργός μεταβαίνει στη Σάμο

Must Read

Σε σκηνές πέρασαν την νύχτα οι κάτοικοι της Σάμου… Νέα σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε το πρωί στο Αιγαίο, στον θαλάσσιο χώρο 9 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά της Σάμου. Στο νησί θα βρεθεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έλεγχοι και πρώτες αυτοψίες στο νησί της Σάμου μετά από τον σεισμό των 6,7 Ρίχτερ. Αυτή είναι η εικόνα από την καταστροφή που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός στις υποδομές του νησιού. Ο γενικός γραμματέας υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, λέει ότι 50 με 100 σπίτια έχουν υποστεί ζημιές στο Καρλόβασι.

Στο γήπεδο στο Βαθύ της Σάμου στήθηκαν σκηνές όπου οι κάτοικοι πέρασαν τη δύσκολη νύχτα τους μετά από τον φονικό σεισμό 6,7 Ρίχτερ.

Το τσουνάμι που προκάλεσε ο φονικός σεισμός 6,7 Ρίχτερ στην Σάμο δημιούργησε μεγάλες ζημιές στους αλιείς ενώ οι υλικές καταστροφές στο νησί είναι ορατές παντού. Κάτοικοι του νησιού μεταφέρουν τις εικόνες αυτές μέσα από μαρτυρίες τους.

Κ. Παπαζάχος: Ήταν ο κύριος σεισμός, δεν ξέρω αν πέρασαν τα χειρότερα

Ο καθηγητής σεισμολογίας του ΑΠΘ, Κώστας Παπαζάχος μιλά για τον φονικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στη Σάμο δίνοντας σημαντικές πληροφορίες σε σχέση με αυτά που θα πρέπει να προσεχθούν υπογραμμίζοντας ότι ο σεισμός μπορεί να δώσει μετασεισμό της τάξης των 6 Ρίχτερ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This