Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Σε έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. σε καφενείο στην Κρήτη έκοψαν πρόστιμο ακόμη και για παράβαση του… αντικαπνιστικού νόμου!

Έπεσαν συνολικά 43 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. και στην Κρήτη, με σκοπό τη διασφάλιση της τήρησης των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, με τα πρόστιμα να πέφτουν «βροχή» και στους τέσσερις νομούς του νησιού.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, κλιμάκια της Αστυνομίας βεβαίωσαν πρόστιμα ακόμα και σε σουπερμάρκετ, σε καφενεία αλλά και σε εργαζομένους στον χώρο της εστίασης για μη χρήση μάσκας. Όπως έγινε γνωστό, την Κυριακή βεβαιώθηκαν επτά παραβάσεις σε μαγαζιά, εκ των οποίων οι πέντε αφορούσαν στην παράνομη λειτουργία συνοικιακών καταστημάτων με είδη τροφίμων, παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να είναι κλειστά στο πλαίσιο των περιορισμών που επιβάλλονται λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων.

Με μία τέτοια περίπτωση ήρθαν αντιμέτωποι οι άντρες της Αστυνομίας στο Ηράκλειο. Σε όλες τις περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες κλήθηκαν να πληρώσουν το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ ο καθένας.

Τριήμερο λουκέτο

Στο Ηράκλειο μπήκε «λουκέτο» για τρεις μέρες σε καφενείο, ενώ ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, καθώς λειτουργούσε μετά τις 12 τα μεσάνυχτα ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο μαγαζί βεβαιώθηκε και πρόστιμο της τάξης των 500 ευρώ για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Σε όλη την Κρήτη βεβαιώθηκαν συνολικά 43 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε εργαζομένους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ