Πέμπτη 24/6/2021

Αίσιο τέλος! Εντοπίστηκαν οι 3 ανήλικες που είχαν εξαφανιστεί στην Αγία Παρασκευή

«Οι φυγές των παιδιών κατά την εφηβική ηλικία είναι ένα συχνό φαινόμενο»

Εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους τα 3 κορίτσια ανήλικα κορίτσια που εξαφανίστηκαν στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, βάζοντας τέλος στην αγωνία των οικογενειών τους.

Το Χαμόγελο του Παιδιού με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστή την είδηση του εντοπισμού τους, το πρωί της Δευτέρας, στην ίδια περιοχή που είχαν χαθεί.:

«Η περιπέτεια της Πελαγίας (ον.) Κ.(επ.), 15 ετών, Αμάντας (ον.) Σ.(επ.), 16 ετών και της Ιωάννας-Μαρίας (ον.) Μ.(επ.), 15 ετών, έληξε σήμερα το πρωί δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων που τις αναζητούσαν. Οι ανήλικες βρέθηκαν στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και είναι καλά στην υγεία τους. Οι φυγές των παιδιών κατά την εφηβική ηλικία είναι ένα συχνό φαινόμενο, το οποίο επιτείνει τη δεδομένη χρονική στιγμή  ο εγκλεισμός λόγω των μέτρων για τον Covid19. Το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές να δημιουργούνται συναισθήματα καταπίεσης στους εφήβους και ανάγκη εκτόνωσής τους μέσω ανάλογων συμπεριφορών» αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ