Η 7χρονη Αναστασία που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο χρειάζεται βοήθεια

Έκκληση από την οικογένειά της

Must Read

Η μοίρα έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο στην μικρή Αναστασία από την Καλαμάτα, που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και χρειάζεται να εγχειριστεί άμεσα.

Η επιθετική μορφή καρκίνου με την οποία διαγνώστηκε το μικρό κορίτσι, χρήζει εξειδικευμένη θεραπεία για την οποία πρέπει να απευθυνθούν σε κέντρα του εξωτερικού, με το κόστος να ανέρχεται σε 700.000 ευρώ, ποσό που προφανώς η οικογένεια δεν μπορεί να διαθέσει.

Από την πρώτη στιγμή, στην πόλη της Καλαμάτας έχει ξεκινήσει μαραθώνιος αγάπης για την 7χρονη, ενώ σε διάφορα καταστήματα της πόλης τοποθετήθηκαν κουμπαράδες. Οι γονείς της, Ηλίας Τριανταφυλλάκης και Ξένια Πρεζεράκου κάνουν έκκληση μέσω της σελίδας στο Facebook που δημιουργήθηκε για την Αναστασία, να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να σωθεί το μικρό αγγελούδι:

Μήνυμα της οικογένειας της Αναστασίας:

«Όλο αυτό που συμβαίνει στην Καλαμάτα, πραγματικά μας ξεπερνά, είναι για εμάς πηγή δύναμης και ελπίδας για αυτό που βιώνουμε και που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.Εκτός από ένα τεράστιο ευχαριστώ, έχουμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας κάποια πράγματα, μιας και νοιώθουμε πως δεν είμαστε μόνοι σε αυτό. Η Αναστασία μας έχει μια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου στον εγκέφαλο, η οποία δεν είναι χειρουργίσιμη. Η συνήθης αντιμετώπιση της νόσου, έχει χαμηλά προγνωστικά. Έχουμε έρθει σε επαφή με τρία ερευνητικά προγράμματα, τα οποία αντιμετωπίζουν περιπτώσεις σαν της Αναστασίας, στο Τέξας, στο Κόλουμπια της Νέας Υόρκης που ηγείται ο Έλληνας νευροογκολόγος κ. Ζαχαρούλης και στην Κολωνία. Ήδη έχει αποσταλεί το ιστορικό της και περιμένουμε απαντήσεις.Τα ερευνητικά αυτά προγράμματα δεν είναι εγκεκριμένα από το Ελληνικό Δημόσιο και απαιτείται ειδική διαδικασία. Έχουμε υποβάλει φάκελο στον ΕΟΠΥ και περιμένουμε απαντήσεις. Θα πάμε σε όποια έρευνα και σε όποια θεραπεία κριθεί από τους ειδικούς η πιο κατάλληλη. Από στιγμή σε στιγμή θα χρειαστεί να φύγουμε στο εξωτερικό.Δεν ξέρουμε ούτε το ακριβές ποσόν ούτε πόσος χρόνος θα χρειαστεί. Γι αυτό ζητήσαμε τη βοήθεια του κόσμου.Όλα συνέβησαν αστραπιαία και καλούμαστε να λάβουμε αποφάσεις ζωής, οι οποίες δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν να παρθούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για το κορίτσι μας.Οι διαδικασίες για τον ερανικο λογαριασμό έχουν ξεκινήσει και θα έχουμε απαντήσεις μέσα στην εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είναι τα πάντα ξεκάθαρα και διαυγή, δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή αυτά είναι τα δεδομένα. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη, αλλά αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη είναι η θετική σας ενέργεια, η αγάπη σας και η πίστη ότι όλα θα πάνε καλά.

Ηλίας Τριανταφυλλάκης και Ξένια Πρεζεράκου»

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Μέσω της δικηγόρου της οικογένειας Anastasia Liokoura: (τηλ. 6932904072 mail: [email protected])

Μέσω τηλεφώνου: Γωγώ Τριάντου (τηλ. 6956768007)

Μέσω Τράπεζας: στον αριθμό 0026.0260.840101956591 που έχει ανοιχθεί στην ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK (υποκατάστημα 0260 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) στο όνομα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη νοσηλεία, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του παιδιού του, Τριανταφυλλάκη Αναστασία του Ηλία, σε Νοσοκομείο ή Κέντρο Αποθεραπείας / Αποκατάστασης του εξωτερικού. Ονομα Δικαιούχου: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ IBAN: GR0202602600000840101956591 BIC: ERBKGRAAXXX

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This