Το ΥΠΕΣ «ρίχνει» 1.200.000 ευρώ στην αποκατάσταση των εμβληματικών κτιρίων των Σφαγείων στον Ταύρο

Τα δημοτικά Σφαγεία είχαν πληγεί από την καταστροφική πυρκαγιά στα τέλη Ιουλίου

Must Read

Σε γενναία χρηματοδότηση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ προχωρά το Υπουργείο Εσωτερικών, για την αποκατάσταση των εμβληματικών κτιρίων των δημοτικών Σφαγείων στον Ταύρο.

Ειδικότερα, ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, έκανε πράξη τη δέσμευσή του για την αποκατάσταση των παλαιών Σφαγείων στον Ταύρο, τα οποία είχαν πληγεί από την καταστροφική πυρκαγιά στα τέλη του Ιουλίου 2020. Με απόφασή του ενέκρινε πίστωση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση των εμβληματικών αυτών κτιρίων.

Η έγκριση της χρηματοδότησης έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αφού έπρεπε  να προηγηθούν μια σειρά διαδικασιών μεταξύ των υπηρεσιών του Υπουργείου και του Δήμου μας. Έχει δε ιδιαίτερη αξία ότι η χρηματοδότηση αυτή εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ώστε να μην στερηθεί ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου χρήματα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», στο οποίο υποβάλλει προτάσεις για άλλα έργα στην περιοχή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This