Όπου φύγει – φύγει οι Αθηναίοι! Μποτιλιάρισμα στους δρόμους – «Στο κόκκινο» η κίνηση στην Εθνική Οδό 

Χαοτική κίνηση στην είσοδο της Χαλκίδας

Must Read

Στο άκουσμα ενός δεύτερου πανεθνικού lockdown οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους! Από το μεσημέρι παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε όλες τις περιοχές της πρωτεύουσας, με πολίτες να τακτοποιούν υποχρεώσεις αλλά και να επισκέπτονται καταστήματα για τις τελευταίες αγορές, λίγο πριν τεθεί σε ισχύ το νέο λουκέτο.

Φαίνεται όμως ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που αποφάσισαν να φύγουν από το κλεινόν άστυ προκειμένου να περάσουν την περίοδο των 3 εβδομάδων lockdwon… στις εξοχικές τους κατοικίες!

Μάλιστα η εικόνα της κίνησης στην είσοδο της Χαλκίδας στο ρεύμα από Αθήνα, μοιάζει χαοτική από το μεσημέρι. Αυτή την ώρα παρατηρείται μποντιλιάρισμα από την υψηλή γέφυρα μέχρι τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου, σύμφωνα με evima.gr.

Πολίτες της Εύβοιας που παρατηρούν την αυξημένη κίνηση, ανησυχούν για την επιδρομή των Αθηναίων και υπενθυμίζουν ότι το τοπικό σύστημα υγείας δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσει ούτε τους μόνιμους κατοίκους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This