Θρίλερ για γερά νεύρα η εξαφάνιση του 50χρονου Ηλία Μπάνη, πατέρα δύο παιδιών, στην περιοχή του Ζωγράφου 

Οι αστυνομικές Αρχές δεν αποκλείουν να έχει πέσει θύμα απαγωγής ή και δολοφονίας 

Must Read

Σε θρίλερ με απρόβλεπτη κατάληξη εξελίσσεται, πλέον, η υπόθεση εξαφάνισης του 50χρονου Ηλία Μπάνη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 28 Οκτωβρίου από την περιοχή του Ζωγράφου, καθώς οι Αρχές που διεξάγουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δεν αποκλείουν ακόμα και το σενάριο να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας!

Είναι ενδεικτικό ότι η διερεύνηση της υπόθεσης έχει περάσει πλέον από το Τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν το μυστήριο με την εξαφάνιση του 50χρονου, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό που θέλει να έχει πέσει θύμα απαγωγής ή κάποιοι να του έκαναν κακό.

Μέχρι στιγμής, πάντως, αυτό που γνωρίζουν οι Αρχές από μαρτυρίες και στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, είναι ότι λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του αγνοούμενου πατέρα δύο παιδιών, είχε πάει με το αυτοκίνητό του για ψώνια σε κοντινό μανάβικο.

Μέσα στο όχημά του, το οποίο βρέθηκε αργότερα παρκαρισμένο στο γκαράζ του σπιτιού του, οι αστυνομικοί βρήκαν απενεργοποιημένα τα δύο κινητά τηλέφωνά του. Ήδη, οι άνδρες της Ασφαλείας τα ερευνούν, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν ο εξαφανισμένος άντρας είχε προσωπικές διαφορές με κάποιους ή είχε δεχθεί απειλές.

Πεπεισμένη ότι τον απήγαγαν

Παράλληλα, στο μικροσκόπιό τους έχουν μπει όλα τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τις κινήσεις του και να διαπιστώσουν αν έχει πέσει θύμα απαγωγής, όπως εμφανίζεται πεπεισμένη ότι συνέβη η σύντροφος του 50χρονου. «Δεν πιθανολογώ ότι εξαφανίστηκε. Τον σύντροφό μου τον απήγαγαν, δεν εξαφανίστηκε. Πρόκειται περί αρπαγής. Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει κάποιος να ζητήσει λύτρα. Δεν γνωρίζω τον λόγο. Φοβάμαι μην του κάνουν ή μην του έχουν ήδη κάνει κακό. Όλοι ανησυχούμε πολύ. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη όσο γίνεται για τα δύο παιδιά μας, που είναι 8 χρόνων και 14 μηνών. Ο σύντροφός μου αυτή τη στιγμή κινδυνεύει», φέρεται ότι κατέθεσε ενώπιον των αστυνομικών.

Επίσης, υποστήριξε ότι το τελευταίο διάστημα ο 50χρονος, ο οποίος συνεργαζόταν με μάντρα αυτοκινήτων, στην οποία πήγαινε χαλασμένα αυτοκίνητα από το εξωτερικό για να τα επισκευάσουν και στη συνέχεια να τα μεταπωλήσουν, έδειχνε αρκετά ανήσυχος.

Όταν, μάλιστα, τον ρωτούσε τον λόγο που κρύβεται πίσω από αυτή την αλλαγή στη συμπεριφορά του, εκείνος την καθησύχαζε, λέγοντάς της ότι για την κακή διάθεσή του φταίνε η οικονομική κρίση και η πανδημία του κορωνοϊού. Ωστόσο, μετά την εξαφάνισή του η γυναίκα φοβάται για τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This