«Βροχή» τα πρόστιμα στην Κρήτη την πρώτη μέρα του lockdown

Must Read

Μπορεί χθες η χώρα να μπήκε σε καθεστώς lockdown μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, ωστόσο, αρκετοί ήταν οι κάτοικοι της Κρήτης που δεν φάνηκαν να συμμορφώνονται στα νέα μέτρα και στις νέες συνθήκες που επιβάλλονται, με σκοπό την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, υπήρξαν αρκετοί που αγνόησαν τα μέτρα και κυκλοφόρησαν στους δρόμους χωρίς να έχουν στείλει το απαραίτητο μήνυμα ή χωρίς να φορούν μάσκα. Συνολικά βεβαιώθηκαν 100 πρόστιμα σε όλο το νησί με τον κάθε πολίτη να καλείται να πληρώσει 300 ευρώ μετά και τον διπλασιασμό του προστίμου που αποφάσισε η κυβέρνηση.

Από τα 100 πρόστιμα, τα 61 αφορούσαν σε μη χρήση της μάσκας. Πιο αναλυτικά, 30 πρόστιμα βεβαιώθηκαν στο Ηράκλειο 24 σε πεζούς, πέντε σε εργαζόμενους ανοιχτών καταστημάτων και έναν σε υπάλληλο αεροδρομίου που δεν φορούσαν την υποχρεωτική μάσκα, 13 πρόστιμα στο νομό Λασιθίου, οκτώ σε επιβάτες οχημάτων, πέντε σε πεζούς. Ακόμη, δέκα πρόστιμα σε πεζούς για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν στο νομό Ρεθύμνου και επτά σε πεζούς στο νομό Χανίων. Τέλος, ένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκε στον ΒΟΑΚ σε επιβάτη οχήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, βεβαιώθηκαν συνολικά 39 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις στο νησί. Τα περισσότερα βεβαιώθηκαν στο Ηράκλειο (25 πρόστιμα) και ακολουθεί ο ΒΑΟΚ (7 πρόστιμα), τα Χανιά (3 πρόστιμα), το Λασίθι (3 πρόστιμα) και το Ρέθυμνο (1 πρόστιμο).

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πρόστιμα από τους χθεσινούς ελέγχους έδωσαν στο κράτος μόνο από το νησί της Κρήτης 30.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This