Στο έλεος της κακοκαιρίας ξανά η Κρήτη! Τεράστιες καταστροφές από τα ορμητικά νερά

Must Read

Στο έλεος της σφοδρής κακοκαιρίας βρίσκεται για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Χερσόνησος στην Κρήτη, καθώς στη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές του Δήμου Χερσονήσου αλλά κυρίως στην Ανάληψη, τη Σταλίδα, τις Γούρνες, τις Γούβες και τον Μοχό. Στις Γούβες μάλιστα ξεχείλισε το ποτάμι με αποτέλεσμα μια τεράστια έκταση να καλυφθεί από τα νερά που έφταναν σε μεγάλο ύψος.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ cretalive.gr, σχεδόν όλοι οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει ενώ οι ζημιές που έχουν προκληθεί για μία ακόμη φορά, στο οδικό δίκτυο, στα οχήματα και τα κτίρια είναι ιδιαίτερα εκτεταμένες.

Τα ορμητικά νερά παρέσυραν μέχρι τη θάλασσα μεγάλο αριθμό οχημάτων ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται επιχειρήσεις των αρχών για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων που έχουν προκληθεί. Όπως όλα δείχνουν, ωστόσο, δεν έχουν κινδυνεύσει ανθρώπινες ζωές. 

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, αυλές και ισόγεια κτίσματα έχουν πλημμυρίσει, ενώ λάσπες και φερτά υλικά καθιστούν την προσπέλαση αδύνατη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This