Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Πλήρωσαν ακριβά το πάρτι- 3000€ πρόστιμο σε διοργανωτές πάρτι εν μέσω lockdown

Παρά τις απαγορεύσεις που έχουν τεθεί από την Κυβέρνηση, δύο πολίτες από το Ηράκλειο αδιαφόρησαν για τα μέτρα και διοργάνωσαν μάζωξη στο σπίτι τους εν μέσω lockdown.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς το πάρτι δεν είχε αίσιο τέλος, αφού έκανε έφοδο στο σπίτι τους η ΕΛ.ΑΣ. και τους επέβαλε πρόστιμο 3000 ευρώ στον καθένα.

Στο πλαίσιο των ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού επιβλήθηκε πρόστιμο 3000 ευρώ και σε ιδιοκτήτη καταστήματος με καπνικά προϊόντα καθώς ήταν ανοιχτό παρά την απαγόρευση.

Εξονυχιστικοί γίνονται οι έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη. Σύμφωνα με το creta24.gr έχουν επιβληθεί 62 πρόστιμα σε πεζούς για μη χρήση μάσκας.

Συγκεκριμένα 35 στο Ηράκλειο 10 στα Χανιά, σε 8 πεζούς και σε 2 υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, 5 πρόστιμα σε πεζούς στο Ρέθυμνο και 12 στο Λασίθι, 5 σε πεζούς και 7 σε επιβάτες οχημάτων.

Επίσης βεβαιώθηκαν 74 παραβάσεις και για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Οι 56 έγιναν στο Ηράκλειο, 6 στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο, 7 στο Λασίθι, 1 στον ΒΟΑΚ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ