Μητροπολίτης Μόρφου: «Ο Αστερίξ προέβλεψε τον κορωνοϊό από το 2017» (video)

Η απόδειξη του ότι δεν είναι συνομωσιολόγος...

Must Read

Ο Μητροπολίτης Μόρφου θέλησε να διευκρινίσει ότι δεν είναι συνωμοσιολόγος αλλά μάλλον επέλεξε τον λάθος τρόπο για να το αποδείξει.

Αναφερόμενος σε ένα τεύχος του γνωστού σε όλους κόμικ «Αστερίξ», ο Μητροπολίτης μίλησε για έναν μασκοφόρο πρωταθλητή πάνω σε άρμα, ο οποίος ονομαζόταν Κορωνοϊούς και είχε καταγωγή από τη Ρώμη. Ο κόσμος όπως περιγράφει ο Μητροπολίτης Μόρφου τον αποθέωνε επειδή νικούσε στις μάχες:

«Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για αυτά που ζούμε σήμερα. Το 2017, γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε, αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα, λέει: Ιδού ο μεγάλος πρωταθλητής, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορωνοϊούς, και ο πιστός του ο Βακχύλους. Τα ακούτε; Το ’17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορωνοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους τις μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορωνοϊός… “Κορωνοϊούς! Κορωνοϊούς!” Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνομωσιολόγοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This