Οι Αθηναίοι έμπρακτα στο πλευρό των σεισμοπαθών της Σάμου προσφέροντας χιλιάδες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Τα συγκεντρωμένα αγαθά θα παραδοθούν στο Δήμο Σάμου τα επόμενα 24ωρα

Must Read

Οι Αθηναίοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ελπίδας στους σεισμόπληκτους της Σάμου, μέσω της συγκέντρωσης κιβωτίων με τρόφιμα και άλλα αγαθά.

Παρά τη δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας, η συλλογική προσπάθεια απέδωσε καρπούς, καθώς στις αποθήκες του ΚΥΑΔΑ συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 6.700 συσκευασίες τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η προσπάθεια ενισχύθηκε από το Πανελλήνιο Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών, το οποίο συνέδραμε με 50 κούτες γάλα εβαπορέ, αλλά και από το ΚΥΑΔΑ, το οποίο διέθεσε συσκευασίες τροφίμων από τα δικά του αποθέματα.

Ο Δήμος Αθηναίων και το ΚΥΑΔΑ βρίσκονται διαχρονικά στο πλευρό των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να προσφέρουν βοήθεια, όχι μόνο στα όρια της πρωτεύουσας, αλλά και όπου υπάρχει ανάγκη.

Οι συσκευασίες τροφίμων θα φτάσουν στην πληγείσα Σάμο και θα παραδοθούν στο Δήμο τα επόμενα εικοσιτετράωρα από την εταιρεία SAMOS EXPRESS ΑΦΟΙ Ν. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ε.Π.Ε., που ανέλαβε να προσφέρει την μεταφορά των αγαθών στο νησί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This