Πέτσας: Άρση Lockdown πριν τα Χριστούγεννα σε τρεις φάσεις!

Must Read

Την άρση του lockdown πριν από τα Χριστούγεννα και σε τρία στάδια προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης, όπως αποκάλυψε σήμερα, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Πρώτα, όπως ανέφερε, θα ανοίξουν τα σχολεία, έπειτα το λιανεμπόριο, τα εστιατόρια και τα καφέ.

«Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης, πάντοτε μετά από τις συστάσεις των ειδικών, είναι να ανοίξουν τα καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος μόνο με καθήμενους» είπε ο κ. Πέτσας και σημείωσε ότι τα μπαρ και τα κέντρα διασκέδασης δεν θα ανοίξουν πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς εκεί συγκεντρώνονται όρθιοι και δημιουργείται συγχρωτισμός.

Ο Στέλιος Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυστηρού ωραρίου στα καταστήματα εστίασης, αναφέροντας ότι το σενάριο που εξετάζεται είναι να υπάρχει και συγκεκριμένο ωράριο.

σχολείο λουκέτο

Ως προς τα σχολεία, είπε ότι θα είναι τα πρώτα που θα ανοίξουν, παραπέμποντας στο μοντέλο του περασμένου Μαΐου. Οι φάσεις ανοίγματος θα γίνει σε τρία στάδια: «Είμαστε λίγες ημέρες μακριά από το να εξετάσουμε και να παρουσιάσουμε το σχέδιο για την επόμενη φάση για την άρση lockdown. Ο σχεδιασμός προβλέπει πρώτα το άνοιγμα των σχολείων, στη συνέχεια του λιανεμπορίου και μετά της εστίασης» είπε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This