Τρίτη 22/6/2021

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του στην Φωκίδα ένας 63χρονος άνδρας

Νεκρός μέσα στο σπιτι του στα Καστέλλια Φωκίδας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 63χρονος άνδρας, από τους άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Γραβιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας ήταν εξαφανισμένος αρκετές ημέρες, γεγονός που δεν είχαν παρατηρήσει οι γείτονές του, καθώς δεν έχουν ιδιαίτερα σχέση. Αυτό που τους προβλημάτισε και τους ώθησε να ειδοποιήσουν την Αστυνομία ήταν η εξαφάνιση της μητέρας του 63χρονου άνδρα, η οποία ήταν άρρωστη.

Παρουσία Πρωτοδίκη οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα και βρήκαν τον 63χρονο νεκρό πίσω από την πόρτα, με το σπίτι ανακατεμένο και πολλά πράγματα σπασμένα.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τα ίχνη της ηλικιωμένης μητέρας του, μέχρι που έπεσε στα χέρια τους ένα χαρτί, που απεδείκνυε ότι η 93χρονη είχε πεθάνει στις αρχές του μήνα και είχε θαφτεί στο Νεκροταφείο της Ξηριώτισσας όπου είχε ιδιωτικό τάφο.

Εντύπωση βέβαια προκαλεί το γεγονός ότι κανείς δεν πήρε είδηση το θάνατο της 93χρονης με την κηδεία της να γίνεται σε εκκλησία της Λαμίας και στη συνέχεια η ταφή στο Κοιμητήριο παρουσία μόνο του 63χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος ήταν πολύ δεμένος με εκείνη και ο θάνατός της ίσως να έπαιξε ρόλο και στη δική του κατάληξη. Η έρευνα πάντως συνεχίζεται, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής του.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ